divendres, 13 de març del 2009

SOFIA I LES SEUES AVENTURES

Hi havia una vega una casa encantada que estava al final d'un carrer sense sortida. A la casa vivien musols, rates penades i ratolins. Uns dels dies una xiqueta i uns amics d'ella varen anar a la casa encantada. Quan varen entrar varen escoltar unes veus, eren dels animals de la casa. Aquests parlaven. Sofia que aixi és deia la xiquta li va dir als seus amics:



- Anem al pis d'amunt -diu Sofia-




-Si!! -diu Pablo-


Les escales de la casa feien sorolls roins i es varen espantar, però ells varen pujar. Al pujar al pis d'amunt les rates penades ixien de l'armari. Sofia que havia escoltat les veus li va dir als seus amics:





-Anem a averiguar que és això -diu Sofia-





Els xiquets varen anar per tota la casa i soles varen vore els animals i Sofia va pensar en veu alta:




-Si no hi ha res ací, han de ser els animals?- diu Sofia parlant al seus amics




I els amics de Sofia veren dir :

- Pero com van a ser els animals??, home!




Al dia seguent els xiquets varen tornar a anar a la casa però aquella mateixa nit varen veure els musols parlant de ciéncia i de sabiduria. Els li varen preguntar als musols:




-Com és que sabeu parlar?




-Si sabem parlar però no ho expliqueu a ningú per favor. Perquè si no vindrà molta gent a la nostra casa.-diuen els animals-



Quan Sofia i els seus amics ja sabien d'on provenien les veus tost els dies anaven a la casa encantada. Un dels dies dels que anaren no hi havia ningú a la casa i es varen estranyar.






Però eixa nit no hi havien mussols, hi havien ratolins, ells també sabien parlar. Els ratolins intentant que no se'l hi escaparen ninguna paraula de la boca fent el soroll que fan normalment els ratolins. Diu Sofia:






-Ja sabem que vosaltres també parleu, hem conegut a Joan i a Don Jaume.(Son els mussols)-diu Sofia-






-Aleshores?-diu Trico-



-No hem d'ocultar res de res.- diu Tipi-





-Voleu ser els nostres amics??- diu Tipi-




-Si!!- contestaren els xiquets.



Alex


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada