dimecres, 25 de març del 2009

HABBO










El habbo és un programa o joc pareguda al massenger que s'usa per a fer-se un "realiti" de la vida. Al habbo es poden comprar: animals , mobles , finestres, roba i totes les coses de la vida real .

Al habbo hi ha molts grups com habbo guía que és per ajudar a la gent nova de habbo. També et pots crear els teus propis grups, però el millor grup és el 'HC' que és el habbo club. Si et fas del HC tens moltes més peces de ropa, més modernes i molts més colors per les robes i el cabells.
Pots jugar a jocs com al snow-strom que es tracta de llençar voles de neu als contincants del teu equip i el equip que més voles hagi pegat al altre guanya. Hi ha un altre que es diu batle-ball que es tracta de que tu estas pujat a una bola de algun color i vas completant caselles.
Els habbo creditos són les monedes de l'hotel de habbo amb elles pots comprar tot. El habbo te'l vas passant poc a poc i vas guanyant plaques , una forma de guanyar plaques és que ten donguen, també te les pots guanyar tu, una de les que et pots guanyar és la fitxa de tradear que et permet cambiar mobles.
Altra cosa són el pixeles que també et permeten comprar mobles però els mobles que et compres amb pixeles són pitjors. Si tens molts furnis et pots fer imperis i alli poden treballar.




















Alex

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada