dimarts, 10 de febrer del 2009

La musica, la Pintura i la Pau


La música i la pintura expressen sentiments. Nosaltres els alumnes de 5é vam comprovar-ho. Varem fer una activitat molt divertida. Es tractava de pintar amb temperes, però no amb pinzells sinó amb els dits!! Era interessant, posaven música i havies de pintar el que t’inspirava. Pintàvem amb els dits el que escoltàvem a la música.
La primera era forta, lenta, ràpida, semblaven abelles, insectes volant,... vam pintar moltes ratlles, utilitzant colors una mica foscos perquè no era molt alegre.
La segona era tranquil·la, ens feia sentir alegres, semblava primavera, les ones del mar, el vent, el camp,...
La tercera era roquera, ràpida, era molt moguda, bestia, era foc i tot o quasi tot era de color negre i roig, era de colors foscos.
L’última la varem fer per equips , vam compartir un foli i entre tots vam dibuixar els sons de la música. Vam utilitzar molts colors perquè la cançó era una barreja d’alegria i tristesa.
L’activitat va ser divertida, ens va agradar perquè es feia pintura el que era música. També perquè ens agrada la pintura i la música i tot junt va ser molt xulo. L’exercici ens a servit per expressar-nos amb les mans i la pintura, traient els nostres sentiments. Pintàvem ràpid i també lent depenia de la música i el moment. Vam pintar amb les mans explicant com eren les cançons, cada una tenia un sentit i aleshores ho pintàvem d’un color o d’un altre.
No havíem fet mai aquesta activitat. I guau que guai!!! La música amb la pintura es relaciona perquè les dos expressen els sentiments de qui les compon.
La música no te fronteres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada